HU EN
2018. október. 02. 11:48
Kedvenceket keresnek Pécsi, Villányi, Szekszárdi és Tolnai borvidékeken


Pannon Borrégió TOP5 |


A Pécsi Borozó szerkesztősége már tíz éve követi nyomon, hogyan alakul a Pannon Borrégió borászata, gasztronómiája, turizmusa, mindenapi élete.

2017-ben szavazatokat vártak a kedvenc pincészetre, étteremre és szálláshelyre a Pécsi, Villányi, Szekszárdi és Tolnai borvidékeken.

Idén újra arra kérjik az olvasókat, szavazzanak a kedvenceikre, Baranya és Tolna megye területén található éttermekre, szálláshelyekre és pincészetekre voksolva!
A szavazatokat (egy-egy étteremre, szálláshelyre és pincészetre) az info@pecsiborozo.hu e–mail címre kell beküldeni október 31-ig.

A Top5 díjakat december 8-án, a Pécsi Borozó nyilvános évvégi gáláján és adventi borvásárán adjuk át a díjazottaknak.

A Pécsi Borozó idén első alkalommal rendezi meg a Pécsi Adventi Borszalont, ahol közel 30 pincészet és más kiállítók termékeit kóstolhatják meg az érdeklődők. A helyszínen kedvezményesen rendelhetnek is a borokból, akár magáncélra, akár céges ajándékként, és a következő héten mi házhoz szállítjuk a kért mennyiséget.

A Borszalon vendégei között elsősorban pécsi, villányi, szekszárdi és tolnai borászatok lesznek, de érkeznek pincészetek az ország más borvidékeiről, sőt külföldről is. Lesznek gasztronómiai és más kiállító partnereink is.

Itt osztják ki második alkalommal a Pannon Borrégió Top5 étterme, pincészete és szálláshelye díjakat is, amelyekről a Pécsi Borozó olvasói (azaz TI!) és szerkesztőség döntenek az ősz folyamán.

Belépőjegyek 3000 forintos áron kaphatók elővételben szeptember 23-tól a Littke Palace borszaküzletében (munkanapokon 9-15 között), valamint a Pécs Info Pontban (Pécs, Széchenyi tér 1.).

További információk: facebook.com/pecsiborozo, illetve info@pecsiborozo.hu

"Szavazz a kedvenceidre, hogy ők lehessenek a mi kedvenceink is!"

#vesztergombipince
Home | Contact | Imprint | Conditions | Adatvédelmi szabályzat
www.vesztergombi.hu | Copyright © 2020 all rights reserved | Visitors: 243134